Canlı Tombala Sitesi Kiralama

Kiralık Tombala Sitesi

Kiralık Bahis Sitesi

1.Oda yönetim sistemi

canlı tombala yazılımı; Odalarda esneklik sunan, mobil uygulamalar içeren gelişmiş oda sistemine sahip seçkin bir yazılımdır. Geleneksel programlardan farklı olarak, bölmelerin sayısı artırılmıştır ve kullanımları çok basit temellere dayanmaktadır. Oda seçimi, odalarda puan kartı kullanımı ve yeni oda açma özelliği ile kullanıcılara kolay işlem yapma imkanı sağlayan bingo yazılımı, kullanım kolaylığı ve diğer özellikleri ile öne çıkıyor. Bingo odası nasıl çalışır? Bingo yazılımının 6 odası vardır. Her odada 135 kontrol paneli vardır. 1 adet, 3 adet, 5 adet, 10 adet, 20 veya 0 adet. Biletler satışa çıktığında salonda yeterli yer yoksa yazılım kiracıları talepte bulunarak yeni bir salon oluşturabilirler.

2.Raporlama odası

Canlı tombala yazılımında bir raporlama seçeneği de sunulmaktadır. Kullanımı kolay raporlama alanında istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz. Bu bölümde yöneticiler, alt aracılarının hesap faaliyetlerini gözden geçirir.
Hesap etkinliği arama bölümü iki farklı şekilde çalışır. Alt temsilci hareketlerini bir aracı olarak veya birlikte test edebilirsiniz.
Satın alınan ve kaybedilen kartların detayları da raporlama alanından kontrol edilebilir.
Raporlama alanında, otomatik olarak oluşturulan hesaplama seçeneği sayesinde kolayca kâr ve zararı görüntüleyebilen ve net sonuçlar hesaplayabilen kullanıcı dostu bir fonksiyon bulunmaktadır. Kullanıcıyı yormayan ve tek tuşla çalıştırılabilen basit bir muhasebe sistemidir. Raporlama alanı işlevi: Alt aracı işlemlerini araştırın Kar ve zararı hesaplayın Derecelendirmeleri kontrol edin.

3.Bayi Yönetim admin paneli

tombala yazılımında bayi işlemleri “Acente Yönetim Paneli” bölümünden yapılmaktadır. Para transferi, yeni alt bayi hesabı, hesap işlem detayları ve beyan alanı gibi özellikler sunulmaktadır.
Büyük yatırımcıların hakkında bilgi toplayabildiği bu bölüm, tamamlanmış işlemler ve yeni işlem talepleri gibi detayları da inceleyebiliyor.
Oda oluşturma ve açma gibi seçeneklere de sahip olan temsilci yönetim panelini kullanarak hepsini tek tıklamayla yapabilirsiniz.

Kolay bir başlangıç için küçük bir sistem değişikliği yeterlidir. Acente yönetim paneli kullanımı hakkında detaylı bilgi ve daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Canlı tombala yazılımı, bayilerinizi yönetmenin en kolay yoludur.

4.Bayi açılış alanı

Canlı tombala yazılım uygulamasında, çeşitli ve kullanışlı sistem işlevleriyle betiklerin kullanımını basitleştirdik. Sistem işlevselliğinin bir parçası olan ve en iyi acentelerin yorulmadan çalışmasını sağlayan “bayi açık alanı” ile acentelerinizin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken gelen konsol isteklerini onaylamak. Yeni bayiler açma ve onlarla ticaret yapma imkanı da sunan canlı tombala yazılımı ile kullanımı kolay seçeneklere sahipsiniz.
tombala yazılımı ile acentelerinizi yönetmek, hesap hareketlerini incelemek ve raporlarını görüntülemek çok kolay.

Bayi açılış alanı hakkında daha fazla bilgiyi iletişim telefon numaramızdan alabilirsiniz. Kiralık yönetici paneli Canlı bingo yazılımının kullanıcılar için oldukça kullanışlı özelliklerinden biri olan bir diğer özellik ise “Kiralama Yönetim Paneli” bölümüdür.

Bu bölümde, alt acentelerinizin kiralama gereksinimlerine başvurabilirsiniz. Sağlanan bilgiler için gelen istekleri inceleyerek onay veya reddetme özelliğini kullanabilirsiniz.
Tek tıklamayla işlemin sağlandığı bu bölümde, alt aracıları yönetmek ve yeni uygulamaları işlemek çok daha kolay.
Kiralama yönetim kurulu; Kullanım ve tasarım açısından kullanıcı dostu özelliklere sahiptir. Kullanımı yormayan ve kafa karıştırıcı olmayan dikkat çekici bir tasarıma sahip olan kiralık admin paneli ile çalışabilirsiniz.

Yorum Gönder

WeCreativez WhatsApp Support
Müşteri destek ekibimiz sorularınızı yanıtlamak için burada.
👋 Merhaba, nasıl yardımcı olabiliriz?